Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/broch-lips.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
FORTÆLLING ER KOMMUNIKATION | HVERDAGENS HISTORIER
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/broch-lips.dk/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/broch-lips.dk/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/broch-lips.dk/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/broch-lips.dk/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

FORTÆLLING ER KOMMUNIKATION

Fortælling er kommunikation mellem mennesker. Og børn. Sådan har det altid været.

Jeg har valgt at fokusere på fortællinger til børn. Børnenes historier. Ikke kun fordi jeg synes, det er super vigtigt at formidle oplevelser, fantasi og sprog til børn og unge, men fordi jeg selv elsker at være i deres univers, i det magiske børneunivers, hvor alt kan ske, spændende og sørgelige ting, skøre og umulige ting.

Men det allerbedste er at være sammen med børnene i det univers, og det kan jeg, når jeg fortæller for dem, bare sådan ud i det blå uden manus, men bare med min fantasi som rettesnor. Medens de sidder foran mig, spillevende og fantastiske.

Det er også fantastisk at være sammen med dem med blyant og papir og tegne frygtindgydende uhyrer, skattekort, prinsesser eller heste – der gemmer sig alle mulige historier i stregen, og dem kan jeg også godt lide at fortælle.

Jeg fortæller også gerne bare sådan helt alene med min computer og min gamle samling af blyanter. Det er de historier, I allerede kan læse her på siden. Senere vil jeg lægge andres historier op, og tegninger, og jeg glæder mig allermest til børnenes:-)

God fornøjelse! Og skriv endelig hvis der er gode historier derude, eller gode ideer!

 

 

Karin Anna Broch-Lips