2015 lakker mod enden

 

Uh, hvor er det længe siden jeg har skrevet her sidst. Det vidner bare om, hvor meget jeg har været spændt ud i dagligdagen, så meget at jeg ikke har fået skrevet.

Men jeg har udstillet. Mine malerier. I Odder Kvickly, her i sommer.

Og jeg har skrevet en ny børnehistorie. “Rose med Fregnerne” og jeg har sendt den ind til Turbine Forlaget. Forlaget mente den var for alt-modish, for gammeldags, simpelthen, så den ville de ikke have. Okay,  jeg er også blevet ældre, men alt-modish? Jeg synes, det er en god historie, og den er afprøvet på børn og pædagoger.

I får et nytårskys, med ønsket om et dejligt nytår. Jeg glæder mig i hvert fald, for jeg har meldt mig til Croquis og Portræt  hos Fadavi og han er god. Så det bliver vildt:-)

IMG_1023

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *